SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Microsoft Azure Cloud Server

Ravn IT tilbyder virtuelle servere, storage og backup i Microsofts datacenter - den ifølge Ravn IT mest attraktive og fleksible cloudløsning for vores kunder på markedet. Ud fra Microsofts standardkatalog udvælger og sammensætter Ravn IT den helt rigtige cloud serverløsning for dig. Du kan på platformen have en, flere eller alle dine servere som virtuelle maskiner.

Azure Cloud Server

Et reelt alternativ til en in-house løsning 


Ravn IT har truffet et bevidst valg om at tilbyde Cloud Servere i samarbejde med Microsoft. Det har vi, da vi med dette set-up kan tilbyde vores kunder den nok bedste og mest gennemsigtige cloudløsning på markedet pt.

  

Platformen hedder Microsofts Azure og giver dig følgende fordele:
 

Lave startomkostninger
Betal kun for det, du bruger

Fleksibel og skalerbar løsning

Sikreste datacenter i verden

Dansk support fra Ravn IT

 

At vælge en eller flere Cloud Servere behøver på ingen måde at udelukke et lokalt servermiljø. Du kan sagtens kombinere, så du har noget af din infrastruktur i skyen og noget lokalt.

Ravn IT tilbyder Windowsbaserede 
Cloud Servere
i samarbejde med Microsoft

Ravn IT kan virtualisere dine
eksisterende servere, eller vi kan oprette helt nye til dig afhængig af dit behov
Ravn IT leverer også softwaren,
der skal på din Cloud Server

 

 

hvorfor cloud server gennem ravn it
Større, hurtigere og mere dynamisk
Med en Azure Cloud Server gennem Ravn får du din helt egen IT-infrastruktur. En Cloud Server i dette set-up er et reelt alternativ til at have dine servere stående in-house. Har du en god internetforbindelse, kan der dannes en VPN-tunnel mellem dit eget miljø og dit cloudmiljø, eller du kan tilgå din Cloud Server via fjernskrivebord.
Fleksibilitet og mobilitet
Du får med en Cloud Server gavn af den fleksibilitet, der ligger i cloudteknologien. Platformen leverer infrastruktur efter behov, og den kan hurtigt skaleres og tilpasses efter dine skiftende forretningsbehov. Oplever du f.eks. et stigende behov på din Cloud Server til fildeling, kan Ravn IT opdatere den med det samme via et enkelt klik.
Betal kun for det, du bruger
Du køber såkaldte Azure-kreditter for 556,- ad gangen hos Ravn IT og vi estimerer sammen dit forbrug således at du ved hvor prisen for løsningen ca. ligger pr. kvartal. Og der er ingen skjulte gebyrer. Afregning sker efter dit forbrug og priserne er nok markedets laveste. Du kan til hver en tid opsige din løsning - der er ingen binding udover de tre måneder, du har forudbetalt kreditter for. Se fanebladet priser for uddybende prisinfo. 
Høj sikkerhed
Dine data ligger top-beskyttet i Microsofts EU Datacentre i Amsterdam Holland og Dublin Irland. Sikkerheden er fuldt dokumenteret og certificeret på højeste niveau. Azure platformen er godkendt til stat, personfølsomme data samt lagring af økonomiprogrammer.
Dagligdagen

En eller flere Cloud Servere fungerer problemfrit sammen med dine øvrige Microsoftprogrammer.
Ravn IT supporterer og vedligeholder dine applikationer og data, som hvis de lå lokalt på dit lokale IT-miljø.
 

Cloud Server(e) er særlig relevant hvis
du har en strategi om online IT / Cloud Computing  
du skal til at starte en ny(e) virksomhed op
du ønsker at sprede dine IT-udgifter ud
du ønsker en udviklings- og testplatform andet end din egen
du står over for indkøb af ny server(e)
du ikke har tilstrækkelig plads, sikring eller køling af egne servere
du har behov for f.eks. en enkelt filserver eller webserver
du arbejder filtungt på kontoret samt har mobile medarbejdere på farten
du har behov for at skalere op og ned i kapacitet


  

Det skal du tænke på 
En optimal cloudforbindelse kræver en fiber internetforbindelse 
Test med fordel dine applikationer over din internetforbindelse
Ved filtungt arbejde kan en lokal infrastruktur være en fordel
Start evt. med en hybridløsning og lær skyen at kende
Brug af tredjepartssoftware kan være en udfordring
Få analyseret dit reelle, praktiske behov inden valg 
Du har ikke altid fuld kontrol over dit miljø (fx ift. opdateringer)
Måske har du filer eller programmer, som ikke passer til cloud
Vær sikker på at dine data rent juridisk må ligge i skyen

FAQ

her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål
Hvor ligger datacentret? Hvem har adgang? Hvordan får man adgang? Og på hvilken måde er det sikret mod fysisk indtrængen?
Det primære datacenter ligger i Amsterdam Holland eller i Irland Holland. Kun få Microsoft ansatte er tilladt adgang til datacentret. Man kan ikke som kunde, partner eller Microsoft ansat få fysisk adgang til data. Den fysiske sikkerhed er på allerhøjeste niveau, f.eks. har datacentret ingen adresse. Ravn IT kan beskrive den fysiske sikkerhed yderligere, da vi har haft den enestående mulighed for at besøge et af datacentrene i Europa.
Er der gebyrer eller andre omkostninger forbundet ved at op- eller nedskalere sine Cloud Servere?
Microsoft opkræver ingen gebyrer. Dog fakturerer Ravn IT forbrugt tid på eventuelle ændringer som en konsulentydelse på linje med alle andre supportopgaver.
Hvordan reguleres priser, og hvordan vil I garantere konkurrencedygtighed?
Microsoft forbeholder sig retten til at ændre priserne løbende, således de til enhver tid følgender markedet og er konkurrencedygtige. Da man afregner Azure i kreditter får man således blot mere for pengene såfremt at en service bliver reguleret ned i pris.
Hvilken dokumentation er der på, at alle standarder og dataregulativer overholdes?
Azure opfylder en lang række internationale og branchespecifikke standarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2, samt en række landespecifikke standarder, f.eks. den australske IRAP, den britiske G-Cloud og den singaporeanske MTCS. 
Har Microsoft 100 % juridisk ansvar over data? Og hvordan er vi som kunde stillet i tilfælde af stjålne eller mistede data?
Hverken Microsoft eller Ravn IT er ansvarlige for tab pga. indirekte skade eller følgeskade - herunder tab af omsætning, tab af forventet avance, tab af data eller reetablering, tab af goodwill eller lignende. Det påhviler kunden at sikre evt. personfølsomme data.
Hvordan kan planlægning og udførsel af opgraderinger, vedligeholdelse m.m. tilpasses mine krav til SLA og oppetid?
Microsoft har løbende servicevinduer og Ravn IT bliver varsel herom, hvilke services og funktioner, der er tilgængelige i servicevinduet. Da Microsoft kan køre High Availability og Load Balance på alt udstyr og software, kan opdateringer, opgraderinger og vedligeholdelse ske i fuld drift uden at påvirke SLA og oppetid.
Hvordan sikrer QoS mod uforudsete peaks/workloads på servicen?
Microsoft bruger et avanceret overvågningsværktøj, som i real-tid kan vise, hvilke servere og services som kræver ressourcer og på hvilket tidspunkt. Værktøjet overvåger hele tiden belastningen og danner performancerapporter.
Hvor høj oppetid kan I garantere? Og hvordan kan I dokumentere det?
Microsoft garanterer en oppetid på 99,95 % målt pr. måned. Oppetiden bliver logget og er tilgængelig på forlangende.
Hvordan sikrer I fleksibilitet i servicekataloget?
Microsoft har nok markedets største og bredeste servicekatalog. Ravn IT tilbyder som udgangspunkt alle produkter i servicekataloget. 
Hvor langt tilbage i tiden kan vores data genskabes, hvis vi får behov for det?
Ravn IT tilbyder lokal redundant storage med 3 kopier samt geo-redudant storage med 2x3 kopier fordelt på de to EU datacentre. Ravn IT kan ligeledeles opsætte server replikering der sikrer at hvis en server går ned i det primære datacenter vil det sekundære datacenter overtage. Som standard tilbyder Ravn IT en fuld databackup én gang i døgnet og gemmes i 14 dage. In-VM backup af file-level data, databaser m.m. aftales nærmere med Ravn IT.
Hvis Microsoft rammes af nedetid, rammes vi som kunde så også af nedetid?
Microsoft har et High Availability datacenter, hvilket betyder, at det er opbygget af mange noder, der kan overtage efter hinanden med det samme. Internetlinjer, firewall m.m. kører redundant.
Hvordan er vi dækket i forhold til support?
Ravn IT sørger for support og der kan fejlmeldes eventuelle problemer døgnet rundt. Drøft i øvrigt dine konkrete supportmuligheder med Ravn IT.   
I hvilken udstrækning har Microsoft adgang til vores data?
Microsoft har absolut ingen adgang til servere og lagrede data. Det er udelukkende Ravn IT og slutkunden, som har adgang.

Teknik

 Om cloud server på microsoft azure platform
Netværk og servere oprettes på rekordtid på en banebrydende platform
Prædefinerede hardwareprofiler ligger klar
1:1 migrering af af hardwareprofiler hvis du har behov for dette
Mulighed for backup én eller flere gange i døgnet af alle virtuelle servere.


 

RAVN IT LEVERER CLOUD server MED DISSE TJENESTEr
Virtuelle maskiner leverer skalerbar databehandlingsinfrastruktur. Det er en stor fordel, når du har brug for flere ressourcer til at opfylde din virksomheds  voksende behov. Det er muligt at klargøre beregningsinfrastruktur i det tempo, din virksomhed har brug for. Ravn IT og Microsoft er desuden din garant for professionel support med virksomhedsklare produkter i skyen.  Det er muligt at overvåge dine virtuelle maskiners applikationers tilstand og modtage meddelelser ved evt. uregelmæssigheder.
Med virtuelle netværk kan du hurtigt oprette en sikker VPN forbindelse til dit lokale IT-miljø eller blot en enkelt computer. Med virtuelle netværk udnyttes fordelen ved den skalerbare infrastruktur efter behov; du kan udvide dit lokale IT-miljø.
Ravn IT leverer med Microsoft skalerbare, holdbare løsninger til skylager, sikkerhedskopiering og genoprettelse af alle data - store som små. Det virker sammen med den infrastruktur, du allerede har, og gør dine eksisterende programmer mere omkostningseffektive, giver en mere sammenhængende forretningsstrategi og skaber den lagerplads, som kræves af cloudprogrammer. En cloud serverløsning kan benyttes specifikt til f.eks. udvidelse af ressourcer og lagerservice i form af f.eks. en enkelt filserver, hvis du måtte have dette behov.

Om Microsoft Azure

Hvem er bedre til at drive Microsoft teknologi end Microsoft seLV


Azure er cloud-platformen til moderne virksomheder. Den åbne og fleksible cloud-platform sætter dig i stand til hurtigt at bygge, implementere og administrere programmer på tværs af et globalt netværk af Microsoft-administrerede datacentre.


Du er sikker på:

 

De nyeste og bedste produkter fra Microsoft
Dine data er trygt placeret hos Microsoft
En sikker investering - Microsoft er her også i morgen
Garanti for de højeste sikkerhedsstandarder

 
 


 

 Sikkerhed
Du ejer og har kontrol over dine kundedata
Du ved, hvordan dine data er lagret
Microsoft overholder globale standarder
Microsoft arbejder for at sikre dine data

 

Vil du vide mere

Du kan altid ringe direkte til Torben Ravn på
22 42 22 42 og få en konstruktiv dialog

Medarbejdere_venstre_side_Torben

Skriv til os - så hjælper vi dig godt i gang

SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies