SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Kontakt

Ravn IT teamet

En stor del af Ravn ITs kompetence, og det der gør os unik, er vores engagerede og dygtige team af medarbejdere. Ravn IT teamet består af 15 medarbejdere fordelt på administration og konsulenter.

  • Hos Ravn IT er kunden altid i centrum
  • Hos Ravn IT er der et inspirerende og højt fagligt miljø
  • Hos Ravn IT finder du engagerede og nærværende medarbejdere 

”Min mission med Ravn IT er at levere IT-løsninger af høj kvalitet til alle vores kunder og sikre, at vi altid er med helt fremme ift. ny teknologi og viden, der kan understøtte forretningen og skabe merværdi. Det mål kan jeg kun indfri med inspiration, engagement og teamånd fra dygtige kolleger, som hver dag motiverer mig til nye udfordringer og vækst”.
Torben Ravn
Direktør
Torben
”Jeg brænder for udvikling af intranetløsninger, der optimerer virksomhedens forretning og processer. Både Ravn ITs egen forretning samt vore kunders. Det er spændende hver dag at få nye ideer og se dem tage form”.
Henrik Ravn
CEO / Intranet & Server Specialist
Henrik
”I min stilling som Server Specialist og projektleder oplever jeg mange spændende udfordringer. Som medarbejder hos Ravn IT bliver man altid præsenteret for de nyeste teknologier, og i godt samarbejde med kolleger har jeg fokus på at levere de bedste løsninger for vores kunder”.
Lasse Nielsen
Server Specialist
Lasse
”Det er vigtigt for mig at kunne levere løsninger, der tilfører kundernes forretning en værdi. Jeg har fokus på at lytte til kunden og derefter, i samarbejde med resten af Ravn IT teamet, levere den helt rigtige løsning. Begreber som sikkerhed, stabilitet og tilgængelighed er desuden nøglebegreber for mig”. 
Jakob Egeskjold
Server Specialist
Jakob
”I mit arbejde som Server Specialist har jeg især fokus på kundernes ønsker og forretningsbehov. Jeg bestræber mig på at lave løsninger, som dækker disse behov, og jeg forsøger altid at opretholde en høj kvalitet. I det daglige ser jeg mig selv som teknologisk innovativ kombineret med et fokus på solide standardløsninger, som holder. Som person er jeg målrettet og struktureret hvilket smitter af på mit arbejde”.
Thomas Hansen
Server Specialist
Thomas H
”En position som betroet rådgiver stiller store krav til både mig som Server Specialist og til Ravn IT som leverandør. For mig er kilden til et godt samarbejde både den personlige kontakt med kunden samt sparringen med mine kolleger. Samarbejdet mellem konsulent og kunde er for mig desuden kendetegnet ved dialog om den rigtige løsning. En løsning som ud over at løse en aktuel udfordring også bidrager positivt til kundens fremtidige forretning”.
Niels Kølle
Server Specialist
Niels
”Sammen er vi hos Ravn IT er utrolig stærkt team. Det daglige gode arbejdsmiljø og sparring med mine kolleger er med til at give kunderne den bedste løsning. Yderligere vil jeg fremhæve det tillidsbånd, der er mellem mine kunder og jeg. Det er noget helt særligt”.
Thomas Olsen
IT-konsulent
Thomas O
”Jeg værdsætter den gode sparring og det aktive sociale miljø med mine kollegaer. Det er medvirkende til, at jeg rent personligt og fagligt er rustet til at udvikle den bedste løsning for den enkelte kunde. Hos Ravn IT er der altid et godt sikkerhedsnet. Også fortroligheden med mine kunder er vigtig for mig”.
Uffe Rygaard
IT-konsulent
Uffe
Thomas Tønnesen
IT-konsulent
Thomas T
”Jeg værdsætter den kundekontakt og det tillidsforhold, der opbygges mellem Ravn IT og kunden. For mig er det meget givende og noget, jeg ikke har set lige andre steder. Arbejdsmiljøet er også fantastisk – jeg udvikler mig hele tiden både fagligt og personligt”.
Daniel Pedersen
IT-konsulent
Daniel
”Kunden skal mærke, at jeg er der 100 % for dem og deres behov. Jeg ser mig selv som sparringspartner og supporter – uanset webløsningens størrelse. Hvis kunden er glad, har jeg en fantastisk arbejdsdag”.
Jonina Olesen
Webkonsulent og mediegrafiker
Jonina
Brian Berggreen
Webudvikler
Brian
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies