SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Ravn IT

Merværdi til din virksomhed

Ravn ITs vision er at levere værdiskabende IT-løsninger af en høj kvalitet målrettet til den enkelte kundes behov. Men hvilke fordele giver det dig konkret at være kunde hos Ravn IT?

  • Hurtig, effektiv og personlig support
  • Kvalitetsløsninger og ingen bekymringer
  • Viden og et samarbejde baseret på tillid

Ravn IT har i dag kunder indenfor både IT, web og intranet/ekstranet samt Cloud Computing. Se en referenceliste her.

 

Fordelen ved at vælge Ravn IT som din totalleverandør og partner er først og fremmest tryghed, samt at du slipper for bekymringerne.


For stort set alle virksomheder i dag er det utrolig vigtigt, at IT- og webplatformen fungerer optimalt, så du ikke selv skal bekymre dig om teknikken.

 

Ved Ravn IT som partner er du sikret adgang til en effektiv og personlig support. Erfarne IT- og webkonsulenter har altid fokus på, hvilke systemer og programmer der er mest optimale for netop din dagligdag og din virksomhed. Vi sætter os ind i din virksomheds behov, og vi forstår din forretning. Det er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger.


Med Ravn IT som din IT-partner kan du også forvente økonomiske besparelser, idet vi har fokus på at sammensætte løsninger, der vil give dig netop det.  

 

Ravn IT tilbyder løsninger lige fra køb af en enkelt pc til større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden lige fra behovsanalyse, projektledelse, over indkøb af al software og hardware og til færdig implementering og efterfølgende vedligehold og support.

 

Ravn IT kan være din totalleverandør inden for alle af vore kerneområder, eller vi kan levere netop den løsningsdel, du har behov for. Eksempelvis analyse og rådgivning som illustreret i figuren her. 

 

Merværdi_final.png

 

Så slip for bekymringerne om teknikken og overlad trygt din IT-platform til os. Det er det, vi er bedst til, og det gør dig i stand til at koncentrere dig om din kerneforretning.

Standardbillede220px.png
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies