SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

IT-løsninger

Microsoft licensaftale ved køb

Du har ved en Microsoft Open License (MOL-aftale) mulighed for at købe Microsoftlicenser med rabat. En sådan aftale er en fordel, hvis for eksempel kun få af dine medarbejdere har behov for Officepakken.

  • Du betaler kun for de licenser, du har behov for 
  • Du har ret til at bruge de købte licenser på alle lokationer
  • Du får to års garanti på dine priser i de to år, aftalen løber

Microsoft Open License (MOL)

En Microsoft Open License (MOL-aftale) er en simpel licensform designet til de virksomheder, der måtte have behov for, at kun enkelte medarbejdere har licens til et givent program. En MOL-aftale gælder dog ved et minimumskøb på fem licenser. 

 

Aftalen løber i to år og i hele perioden kan din virksomhed købe yderligere licenser med rabat. Det er den første ordre, der afgør, hvilket rabatniveau aftalen baseres på.

 

Aftalen er transaktionsbaseret, hvor din virksomhed løbende kan købe Microsoft software, når du har brug for det. Alle betalinger foregår med det samme, og din virksomhed ejer herefter licenserne. Du får således retten til at bruge det købte antal licenser fremadrettet uden yderligere omkostninger.


Du får med en MOL-aftale en lavere pris på Microsofts software, end hvis du køber den i detailhandlen. Du får også mulighed for at købe produkter til flere lokationer fra én leverandør, og din administration af licenser lettes dermed.

 

Læs mere om en Microsoft leje licensaftale (OVS).  

Microsoft Software Assurance (SA) som tilkøb

Ved en MOL-aftale har du valget mellem at tilkøbe Software Assurance eller ej. Vælges Software Assurance betaler du for to år med det samme ved køb af licensen. Efter perioden på de to år kan du frit vælge, om du ønsker at gentegne Software Assurance.

Du kan købe Software Assurance til alle produkter købt under en Open License MOL-aftale. Software Assurance gælder, så længe licensaftalen er aktiv, og den kan fornys uden, at du skal købe en ny licens.
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies