Fjernsupport for kunder

1. Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent

2. Skriv dit navn her:Opret genvej på skrivebordet

  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt halve time.
  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt kvarter, hvis du allerede har et fjernsupportabonnement til den PC, som Ravn IT skal tilgå, og hvis du har et klippekort.

IT er en tillidssag

Vores kunderelationer er baseret på, at vi kender vores kunder godt. Vi er heldigvis også vant til, at samarbejdet løber over mange år. Vi sætter os ind i jeres udfordringer, og fordi vi ved, hvad der rør sig i branchen, kan vi levere de IT-løsninger der fungerer for jer. Vores kundeportal er et omdrejningspunkt i alt hvad vi gør, den sikrer gennemsigtighed og åbenhed i samarbejdsprocessen til gavn for både jer og os.

6 gode grunde til at vælge Ravn IT

Vi vælger de bedste løsninger

Vi har specialiseret os i at levere de bedste løsninger på markedet til prisen, og vi står klar til at supportere jer både før I køber, ved installation og ved drift.

Vi ved rigtig meget om IT

Vi sætter os godt ind i tingene, vi render ikke med en halv vind, men vi kan godt erkende fejl, det gør os endnu stærkere næste gang.

Vi elsker det vi laver

For os er det en passion at arbejde med IT, og det smitter af på kunderne. Er vi glade er kunderne også glade.

Dedikerede medarbejdere er vores aktiv

Ravn ITs værdi er skabt af mennesker, vi tror på at den personlige kontakt har stor betydning for samarbejdet.

Kunderne er vilde med os

Vi skilter gerne med vores kunder, vi er stolte af kunderne og det vi udretter sammen, vi bliver en del af kulturen.

Rådgivning før og efter

Det behøver ikke koste noget at tage Ravn IT med på råd, vi eksisterer kun hvis vi er ærlige og reelle.

hr-tr

Vores styrke er vores erfaring

Ravn IT er en stabil og solid samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger, og det er ikke altid de billigste. Vores medarbejdere har været hos os i flere år, tilsammen har vi mange års erfaring i at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. 

Vi servicerer virksomheder i alle størrelser. I får en fast kontaktperson, og via Kundeportalen har vi hele tiden snor i opgaverne. Stabil og sikker IT er en forudsætning for udvikling af forretningen. Der er fremtid i at samarbejde med Ravn IT. 


Struktur og overblik

Ravn IT tilbyder løsninger lige fra køb af en enkelt pc til større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden lige fra behovsanalyse, projektledelse, over indkøb af al software og hardware og til færdig implementering og efterfølgende vedligehold.  Med Ravn IT som jeres IT outsourcing partner er jeres virksomheds merværdi samtidig tryghed, kvalitet samt hurtig, personlig og effektiv support. Vi har vores struktur, strategi og koncepter på plads, og I kan forvente et samarbejde baseret på tillid. Ravn ITs vision er at levere værdiskabende IT-løsninger af en høj kvalitet målrettet til den enkelte kundes behov.

Ravn IT har i dag kunder indenfor både klassisk IT, web og intranet/ekstranet samt Cloud Computing. Vi sætter os ind i jeres virksomheds behov, og vi forstår jeres forretning. Det er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger.  Med Ravn IT som jeres IT-partner kan I også forvente økonomiske besparelser, idet vi har fokus på at sammensætte løsninger, der vil give jer netop det.

Vores værdier

Godt Miljø

Godt miljø for os er arbejdsglæde, tryghed, fokusering og stolthed. Vi lægger vores sjæl i det vi gør, og det er vores erfaring, at en god atmosfære giver det bedste udgangspunkt for de bedste løsninger. 

Unik

Vi er konkurrencedygtige på både ydelser, pris og service. Vi differentierer os fra konkurrenterne, og vi skaber værdi for vores kunder. Ravn IT er en leverandør, der ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Motivation

Motivation er lyst og evne til forstå kundens forretning, løse opgaverne og skabe tillidsforhold. Motivation er brændstof til motoren; den der driver os frem mod de fineste løsninger. 

Struktur

Struktur er viljen til at være effektiv og turde tage beslutninger. Struktur er også overblik, effektivitet og professionalisme. Datadisciplin og arbejdsdeling kombineret med sparring er også struktur for Ravn IT.


Ravn IT teamet

TR-team-2017
Torben Ravn
Direktør
15 år hos Ravn IT
HR-team-2017
Henrik Ravn
CEO / Intranet & Server Specialist
12 år hos Ravn IT
JE-team-2017
Jakob Egeskjold
Server Specialist
6 år hos Ravn IT
LN-team-2017
Lasse Nielsen
Server Specialist
10 år hos Ravn IT
TH-team-2017
Thomas Hansen
Server Specialist
5 år hos Ravn IT
NK-team-2017
Niels Kølle
Server Specialist
3 år hos Ravn IT
RP-team-2017
Richard Petersen
Server Specialist
0 år hos Ravn IT
TO-team-2017
Thomas Olsen
IT-konsulent
9 år hos Ravn IT
UR-team-2017
Uffe Rygaard
IT-konsulent
8 år hos Ravn IT
TT-team-2017
Thomas Tønnesen
IT-konsulent
1 år hos Ravn IT
DP-team-2017
Daniel Pedersen
IT-konsulent
7 år hos Ravn IT
JO-team-2017
Jonina Olesen
Webkonsulent og mediegrafiker
9 år hos Ravn IT
BB-team-2017
Brian Berggreen
Webudvikler
1 år hos Ravn IT
SC-team-2017
Samantha Da Campo
Servicemedarbejder
2 år hos Ravn IT
AL-team-2017
Anita Lielholm
Økonomi- og administrationsansvarlig
0 år hos Ravn IT
hr-tr

Historien bag Ravn IT

Ravn IT beskæftiger i dag 15 medarbejdere på henholdsvis hovedkontoret i Slagelse og afdelingen i Høje Taastrup. Firmaet ejes og drives af de to brødre, Henrik Ravn og Torben Ravn, i selvsamme lokaler, som deres far oprindeligt brugte til maskinværksted.

Siden 2002 har Ravn IT leveret skræddersyede IT-løsninger til virksomheder med fokus på sikkerhed, værdiskabelse og effektiv support. Ravn IT er fire år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed og Soliditet har rated Ravn IT til en virksomhed med en særdeles sund økonomi.


Job hos Ravn IT

Dine kompetencer, evner og motivation er afgørende for os. Vi har høj faglighed og engagement, og vi forventer af dig, at du er parat til at dele din viden med vores kunder og os, dine kolleger. Vi vægter videndeling, udvikling og stabilitet meget højt.


Vores medarbejdere er trofaste og bliver hos os i mange år, men vi siger aldrig nej til nye kvikke hoveder. Vores succes skyldes vores medarbejdere. Vil du være en del af teamet? 

Ansøg her

Udfyld venligst feltet på følgende måde: 01-01-1980
Upload ansøgning (Skal være PDF)

Upload CV (Skal være PDF)

Upload foto (Skal være JPG)

Ravn IT støtter

Vi brænder for det lokale engagement og for dem der gør en forskel. Specielt når det gælder børns vilkår, så er vi klar til at støtte et godt formål.


sponsor-Danske-hospital-klovne
sponsor-slagelse-motionsklub
Ravnit-sponsorer-foraelder-kraeftramteboern
sponsor-julemaerkemarchen
ravnit-Sponsor-slagelse-sportsvøm
sponsor-Team-Rynkeby
sponsor-Knaek-cancer

Danske Hospitals Klovne
Slagelse Motionsklub
Familier med kræftramte børn
Julemærkemarchen

Slagelse Sponsorsvøm
Team Rynkeby
Knæk Cancer

Til toppen