SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Ravn IT

En succeshistorie

Ravn IT har eksisteret siden 2002 og har siden opstarten opbygget en sund og succesrig forretning, hvor nøgleord som kvalitet, tryghed, skræddersyede løsninger samt hurtig og effektiv support er kendetegnende. 

  • En virksomhed baseret på hurtig og effektiv support
  • En virksomhed baseret på kvalitet og tryghed for kunden
  • En virksomhed baseret på innovative og skræddersyede løsninger

Ravn IT beskæftiger i dag 15 medarbejdere på henholdsvis hovedkontoret i Slagelse og i afdelingen i Høje Taastrup. Virksomhedens kernekompetencer er IT-support, IT-løsninger, web- og intranetløsninger samt cloud computing.

Fra far til søn

Ravn IT ejes af brødrene Torben og Henrik Ravn, som i dag driver Ravn IT fra den bygning i Slagelse, hvor faderen tidligere drev sin virksomhed, der beskæftigede sig med bl.a. maskinbygning. Huset er løbende ombygget til kontorhus, og i dag er alle de gamle industrimaskiner udskiftet med lyst inventar og computere.

Gazelle og AA-kåring

Virksomheden er fire år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed og Soliditet har kåret Ravn IT til en virksomhed med en særdeles sund økonomi. Soliditet er Nordens største leverandør af kredit- og forretningsinformation, og de vurderer hvert år virksomheders økonomi og kredit. For både eksisterende og nye kunder betyder det tryghed og en vished om, at ved at vælge Ravn IT som IT-partner, vælges en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingskrav. 

Kvalitet og innovation

I en branche hvor udviklingen går stærkt, og der hele tiden kommer nye produkter og løsninger, har Ravn IT hele tiden fokus på at analysere kundens behov og tilbyde den løsning, som vil tilføre kunden størst mulig merværdi. Ravn IT tillægger standardprodukter merværdi og skræddersyr løsningen, så den kommer dig som kunde mest mulig til gode. Det gælder både ved de små og de store løsninger.

Ravn IT arbejder desuden med projektledelse efter Prince2 princippet, hvor du som kunde involveres og dermed får ejerskab og medansvar for et succesfuldt projekt.

Ravn IT gør en forskel for kunden

Ravn IT har i dag kunder indenfor både IT, web, intranet og Cloud Computing. Se en refrenceliste her. Fordelen ved at vælge Ravn IT som din IT-leverandør og partner er først og fremmest tryghed, samt at du slipper for bekymringerne. For stort set alle virksomheder i dag er det utrolig vigtigt, at IT- og webplatformen bare fungerer optimalt, så du ikke selv skal bekymre dig om teknikken, eller at du til daglig skal arbejde med systemer og programmer, som ikke er optimale for din givne virksomhed.

 

Velfungerende IT-systemer er Ravn ITs kernekompetence - så overlad trygt din IT-platform til os, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. 

Ravn IT kontor
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies