SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Ravn IT

Vision

Ravn ITs vision er at være den mest værdiskabende IT-partner via IT-løsninger baseret på en forståelse for den enkelte kundes forretning.

Værdier

Vi har ved Ravn IT desuden fire kerneværdier, som vi søger at medtænke i alt, hvad vi gør både internt og eksternt. Værdierne er et resultat af en intern workshop, hvor Ravn ITs medarbejdere selv har defineret, hvilke værdier der bedst repræsenterer Ravn ITs kultur.  

  • Godt miljø
  • Unik
  • Motivation
  • Struktur

Godt miljø

Godt miljø står for arbejdsglæde, tryghed, fokusering og stolthed. Vi skal lægge vores sjæl i det, vi laver, og det er vores overbevisning, at en god atmosfære giver det bedste udgangspunkt for de bedste løsninger for vores kunder.

Unik

Unik indebærer, at vi skal være konkurrencedygtige på både ydelser, pris og service. Vi skal differentiere os fra vores konkurrenter, og vi skal skabe værdi for vores kunder. Vi har fokus på hele tiden at dygtiggøre os og være målrettet. Kunden skal vide, at Ravn IT er en leverandør, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Motivation

Motivation er lyst til forstå kundens forretning, løse deres behov på bedst mulig vis og skabe et tillidsforhold. Motivation er brændstof til motoren, højere selvværd og dermed en højere succesrate. Motivation er også mulighed for at tage ansvar og få ansvar.

Struktur

Struktur er viljen til at være effektiv og turde tage beslutninger. Struktur er også overblik, effektivitet og professionalisme – alt sammen så kunden kan føle sig tryg og slippe for bekymringerne. Datadisciplin og arbejdsdeling kombineret med sparring er også struktur for Ravn IT.

Standardbillede220px.png
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies