Fjernsupport for kunder

Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent.


Start fjernsupport


  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt halve time.
  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt kvarter, hvis du allerede har et fjernsupportabonnement til den PC, som Ravn IT skal tilgå, og hvis du har et klippekort.

Kundeemner Relaterede:
Billede:
EBK HUSE A/S
Virksomhed:

EBK HUSE A/S

Citat (forside og områder):
Flexfone er et fint telefonsystem med stor fleksibilitet. Det er nemt at bruge både via mobiltlf. og pc-løsningen, og administratordelen er meget overskuelig. De mange indstillinger kan man nemt ændre. Ravn IT er altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være behov for det.
Kontakperson og stilling (den som udtaler sig):
Bente Bendt
Billede:
Fleksibel erhvervstelefoni
Virksomhed:

Fleksibel erhvervstelefoni

Citat (forside og områder):
 Danmarks bedste telefonsystem fra Flexfone, med online omstillingsbord og godt overblik over dine kolleger
Kontakperson og stilling (den som udtaler sig):
Service ikon:
Service navn:

Telefoni & Internet

Service tekst:

Få Danmarks bedste telefonsystem fra Flexfone, der er et brugervenligt telefonsystem pakket med funktionalitet til alle virksomheder.

Introtekst på detaljevisning:

Træt af jeres gamle telefonanlæg? Få en præsentation af Flexfone hos Ravn IT og se hvilke fordele og besparelser du kan opnå.

Vi tror på, at erhvervstelefoni kan gøres enklere, mere brugervenligt og mere omkostningseffektivt. Vi tror på, at en teleløsning skal lette arbejdet i en virksomhed, så medarbejderne kan yde optimalt i en travl hverdag.


Features

Features:
Visning:

Én komplet teleløsning

Du vælger selv om du vil bruge mobil, bordtelefon, web/app eller Teams
Overskrift:
Én komplet teleløsning
Visning:

Et tilpasset telefonsystem

Flexfone udvikler hele tiden nye funktioner til jeres telefonsystem
Overskrift:
Et tilpasset telefonsystem
Visning:

Microsoft Teams

Brug Teams-klienten som en softphone til at modtage og foretage opkald
Overskrift:
Microsoft Teams

Afsnit 1 - Billede:
Telefoni & Internet - Flexfone til alle enheder, desktop, telefon og mobil
Afsnit 1 - Overskrift:

Få leveret fleksibel erhvervstelefoni

Afsnit 1 - Tekst omkring området:

Alle virksomheder er forskellige og med forskellige behov.

Derfor, har Flexfone skabt Myfone som er en total online telefoniløsning, som nemt kan skræddersyes til individuelle ønsker.

Myfone er pakket med alle de funktioner, en virksomhed har brug for. Udviklet i Skanderborg - med feedback fra de tusindvis af brugere, der dagligt har glæde af løsningen.

Ravn IT er autoriseret Flexfone Forhandler


Ravn IT er autoriseret Flexfone forhandler


Afsnit 2 - Overskrift:

Online omstillingsbord

Afsnit 2 - Tekst:

På Myfone.dk har du altid et godt overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøér? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten? Myfone.dk kan altid give dig svaret!

En af Myfones populære funktioner er ’nem omstilling af kald mellem medarbejdere’.

På Myfone.dk Her kan du f.eks. logge af og på telefonkøer, se om en kollega er ledig og foretage og modtage opkald.

Du kan ringe ud fra din browser. Dermed behøver du ikke længere at bruge hverken din mobil- eller bordtelefon, når du sidder ved din computer. Du kan omstille kald enten direkte eller overvåget, slå på lydløs og tilføje en person til samtalen. Og du kan gøre det med bare få klik.

Du får en visuel telefonsvarer, hvor du nemt kan administrere dine beskeder. Du kan indstille din bordtelefon via Myfone.dk, og du kan ændre, hvordan dine ringeprofiler skal agere - når de er aktive. Myfone er din online kommunikationsplatform.

Afsnit 2 - Billede:
Telefoni & Internet - Flexfone avanceret omstillingsbord

Afsnit 3 - Billede:
Telefoni & Internet - Flexfone flexibel app løsning til telefonen
Afsnit 3 - Overskrift:

Tag virksomheden med på farten

Afsnit 3 - Tekst:

Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille kald, logge af/på køér og meget mere.

Med Myfone app’en har du hele virksomheden med på farten. Med få tryk kan du omstille, viderestille, afholde telefonmøder, logge af/på virksomhedens køér og håndtere din daglige kommunikation med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

Ringeprofiler
Med dine personlige ringeprofiler styres din tilgængelighed automatisk efter din Outlook-kalender. Er du fx til møde, kan Myfone app’en automatisk viderestille dine kald til en kollega eller en telefonkø, som du selv har valgt. Derved får dine kunder altid hjælp, selvom du er optaget. Du kan også manuelt indstille, hvilke tidspunkter dine ringeprofiler skal skifte på.

Perfekt samspil
Myfone app’en indgår i et intelligent samspil med hele Flexfone produktet. Dine ringeprofiler, telefonnumre og funktioner går på tværs af din bordtelefon, Myfone app’en og Myfone.dk. Myfone app’en sikrer dig fuld tilgængelighed og en masse funktionalitet, så du aldrig er hæmmet - selvom du er på farten.


Myfone iOS app på Apple App    Myfone Android app på Google Play


Afsnit 4 - Overskrift:

Microsoft Teams

Afsnit 4 - Text:

Flexfone har lavet en telefonintegration, der kan tage jeres arbejde i Teams til næste niveau. Med opkaldsfunktionen aktiveret, kan I også bruge Teams som en telefon og modtage opkald fra kolleger og samarbejdspartnere.

Ved at bruge Flexfones løsning får I et digitalt omstillingsbord, der med en simpel og intuitiv grænseflade gør det muligt at styre alle opkaldsfunktioner – fx tilmelde Teams eller øvrige telefonenheder til jeres køsystem, se kollegers opkaldsstatus, omstille opkald eller vælge hvilket telefonnummer, der skal vises, når I ringer fra Teams.

Løsningen er desuden fuldt integreret med jeres kalendere, hvilket gør det let for medarbejdere at danne sig et overblik over hvem, der er ledig. Dermed kan det meste af arbejdet foregå gennem Teams, så man slipper for at skifte imellem forskellige systemer.

Afsnit 4 - Billede:
Ravn IT Flexfone MyFone app

Priser på mobilpakker

flexfone-mobilabonnementer

Priser på IP-telefoni

priser-ip-telefoner-ny

Priser for PBX-funktionalitet

priser-pbx-ny


Priser på mobilt bredbånd

Alle pakkerne kan bruges både i DK og EU.

flexfone-priser-mobiltbredbaand


Afsnit 5 - Billede:
Telefoni & Internet - Flexfone god geografisk dækning
Afsnit 5 - Overskrift:

Internet fra Flexfone

Afsnit 5 - Tekst:

oppetid-boks


Vores internetforbindelser leveres som fiber eller kobber via TDC. Med denne samarbejdspartner kan vi levere et sikkert og stabilt internetprodukt med en oppetid på 99,9 %.


Samtidig dækker TDC langt størstedelen af det danske land - og derfor er vi også sikre på, at vi kan få en internetforbindelse ud til jer.


Med en internetforbindelse fra Flexfone får I en unik mulighed for at få Flexfones intelligente kommunikationsløsning, som er fuldt integreret med computere, bordtelefoner og mobiltelefoner.


Internet og IP-telefoni fra Flexfone er derfor det perfekte match, hvis I vil have den mest innovative og komplette kommunikationsløsning.


Afsnit 6 - Overskrift:
Afsnit 6 - Tekst:
Afsnit 6 - Billede:

Afanit 7 - Billede:
Afsnit 7 - Overskrift:
Afsnit 7 - Tekst:
Endnu flere grunde til at vælge Ravn IT
microsoft-gold-partner
Ravn IT er Microsoft Gold Partner og er din garanti for stor erfaring, høj ekspertise og ikke mindst dedikeret fokus på Microsofts produktportefølje.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Enterprise Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Security Administrator
Ravn IT er Microsoft 365 Enterprise & Security Administrator, og din garanti for høj teknisk viden på Windows 10, Office samt Enterprise Security & Mobility.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Security Engineer
Ravn IT er Microsoft Azure Administrator & Security Engineer, og din garanti for høj teknisk viden på Microsoft Azure, herunder virtuelle maskiner, netværk, storage, backup, monitorering og sikkerhed.
Til toppen