SiteTopBg.png
LogorRavnITafdelinger.png

Kunden i centrum

Udvalgte referencer

Ravn IT løser i dag opgaver inden for både IT-support, IT-løsninger, websites, intranet og ekstranet samt Cloud Computing for virksomheder inden for alle former for brancher. Her kan du se en liste over udvalgte referencer. 

SK Forsyning
Web, intranet samt IT-kunde

SK Forsyning  forsyner hele Ny Slagelse kommune med el, vand, varme, spildevand og gadelys. Virksomheden består af 150 medarbejdere fordelt over 9 lokationer.


Læs casestory

SK Forsyning

EBK Huse
Web, intranet samt IT-kunde

EBK fremstiller sommer- og helårshuse i træ. EBK tilbyder 5 sommerhusserier og over 30 husmodeller, hvis udtryk spænder lige fra klassisk nostalgi til stilsikker luksus.   

Læs kundeudtalelse

EBK Huse

Malmos A/S
Intranet samt IT-kunde

Malmos A/S beskæftiger sig med større anlægsentrepriser særligt inden for landskab, beplantning og større anlæg.

 

www.malmos.as

Læs kundeudtalelse  

 

 

Malmos-logo 

Dansk Studie Center
Web, intranet samt IT kunde

Dansk Studie Center (DSC) er en selvstændig rejsearrangør, der har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet for unge. Mere end 2000 kursister har gennem de seneste 10 år rejst med DSC.


www.danskstudiecenter.dk
Læs casestory

Dansk Studie Center

John Jensen VVS A/S
IT-kunde

John Jensen VVS A/S har siden 1962 beskæftiget sig med VVS installationer for både private og erhverv. Virksomheden har afdelinger i både Hedehusene, Tåstrup, Roskilde og København.  

 

Læs casestory 

 

Udklip_JJ

Leki Aviation
Intranet samt IT-kunde

Leki Aviation er en global virksomhed, der specialiserer sig i distribution af flydele, interiør og komponenter til den globale luftfartsindustri. Leki Aviation har bl.a. 25 reparationscentre i England samt afdelinger i Singapore og USA.

 

www.lekiaviation.com
Læs casestory

Leki Aviation

Bon-Bon Land
IT-kunde

Bon-Bon Land er en international kendt forlystelsespark beliggende i Holme-Olstrup ved Næstved. Det perfekte sted for børn og barnlige sjæle.  

bonbon

Nørrebro Teater
IT-kunde

Nørrebro Teater er et moderne teater på Nørrebro med fokus på udvikling af den moderne komedie, stand-up, teater og nye musikforestillinger. I 2007 overtog Kitte Wagner og Jonatan Spang Nørrebro Teater.

Nørrebro Teater

Kalundborg Forsyning
Intranet samt IT-kunde

Kalundborg Forsyning forsyner og servicerer ca. 50.000 borgere i Kalundborg Kommune samt flere større industrivirksomheder med vand og fjernvarme samt fjerner spildevand i hele kommunen.  

 

Læs kundeudtalelse 

 Kalundborg Forsyning

Popz
Web samt IT-kunde

Popz Popcorn er det hurtigst voksende mærke inden for popcorn, og Popz popcorn sælges i dag i 38 lande over hele verden.

 

www.popz.dk 

ReferencerLogo_Popz.png

Radius Kommunikation
IT-kunde

Radius Kommunikation er blandt Danmarks førende bureauer inden for strategisk kommunikation og PR. Radius Kommunikation repræsenterer store og mellemstore danske og internationale virksomheder samt interesseorganisationer og brancheforeninger.

Radius Kommunikation

Ellegaard Göttingen Minipigs
 IT-kunde

Ellegaard Göttingen Minipigs udfører studier på minigrise til brug inden for farmakologi og toksikologi. Studierne er fuldt anerkendte af regulativer og myndigheder.    

ReferencerLogo_MiniPigs.png

CUC Engineering
IT-kunde

CUC Engineering leverer kvalitetsløsninger inden for sprøjtestøbt plast, specialledninger og montagearbejde. Virksomheden konkurrerer på både nationalt og internationalt plan.

ReferencerLogo_CUCEng.png

Top Partnes
IT-kunde
Top Partners er et vikarbureau, der henvender sig til sundhedssektoren. Top Partners tilbyder kompetencer inden for rengøring, hjemmeservice, diverse kurser, pædagoger samt træning såsom fysioterapi. Top Partners har over 1600 vikarer tilknyttet.  

Top Partnes

DanReklame
Web samt IT-kunde

DAN-Reklame beskæftiger sig med reklameartikler, gaveartikler og profil- og sportsbeklædning til danske virksomheder. DanReklame udfører også både tryk, brodering og gravering.

www.dan-reklame.dk

DanReklame

Vitrex Medical
Office 365-kunde

Medicinalvirksomheden Vitrex Medical A/S har produktion og administration i Herlev og specialiserer sig i væskehåndtering inden for laboratorieverdenen - særligt produktion af kapillarrør til blodanalyse.    

Læs casestory

 

VitrexMedLogo

Planets Pride International
IT-kunde

Planets Pride International beskæftiger sig med seafood, og er leveringsdygtig i frisk, frosset seafood. Planets Pride har kontor både i Danmark og i Hong Kong.  

 

Læs kundeudtalelse 

Planets Pride

Standardbillede220px.png
SiteBundBg.png
Er du vores nye IT-konsulent i Høje Taastrup?
Slagelse


Snebærvej 3
4200 Slagelse
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Slagelse på Google Plus
Høje Taastrup


Høje Tåstrup Boulevard 53
2630 Taastrup
70 400 300
info@ravnit.dk

Ravn IT Høje Taastrup på Google Plus
Ravn IT Microsoft Silver CERTIFIED partner
Ravn IT HP Preferred Partner
Ravn IT Dell Preferred Direct Partner
Ravn IT Microsoft Small Business Specialist
Ravn IT er Cloud Accelerate Partner
Ravn IT Tangora Master Certified Partner
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Adobe Certified Reseller
Gazellekåring fire år i træk
© 2002-2016 Ravn IT - Sådan bruger vi cookies