Fjernsupport for kunder

Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent.


Start fjernsupport

(Start Rescue fjernsupport)

  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt halve time.
  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt kvarter, hvis du allerede har et fjernsupportabonnement til den PC, som Ravn IT skal tilgå, og hvis du har et klippekort.

HR-TR-Osram

IT er en tillidssag

Vores kunderelationer er baseret på, at vi kender vores kunder godt. Vi er heldigvis også vant til, at samarbejdet løber over mange år. Vi sætter os ind i jeres udfordringer, og fordi vi ved, hvad der rør sig i branchen, kan vi levere de IT-løsninger der fungerer for jer. Vi sikrer at dit IT er altid opdateret efter nyeste standarder og tilbyder IT-Support 24/7.

Vores kundeportal er et omdrejningspunkt i alt hvad vi gør, den sikrer gennemsigtighed og åbenhed i samarbejdsprocessen til gavn for både jer og os.

6 gode grunde til at vælge Ravn IT

Vi vælger de bedste løsninger

Vi har specialiseret os i at levere de bedste løsninger på markedet til prisen, og vi står klar til at supportere jer både før I køber, ved installation og ved drift.

Vi ved rigtig meget om IT

Vi sætter os godt ind i tingene, vi render ikke med en halv vind, men vi kan godt erkende fejl, det gør os endnu stærkere næste gang. Vores kernekompetence er IT-Support og vi tilbyder support 24X7.

Vi elsker det vi laver

For os er det en passion at arbejde med IT, og det smitter af på kunderne. Er vi glade er kunderne også glade.

Dedikerede medarbejdere er vores aktiv

Ravn ITs værdi er skabt af mennesker, vi tror på at den personlige kontakt har stor betydning for samarbejdet.

Kunderne er vilde med os

Vi skilter gerne med vores kunder, vi er stolte af kunderne og det vi udretter sammen, vi bliver en del af kulturen.

Rådgivning før og efter

Det behøver ikke koste noget at tage Ravn IT med på råd, vi eksisterer kun hvis vi er ærlige og reelle.

hr-tr

Vores styrke er vores erfaring

Ravn IT er en stabil og solid samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger, og det er ikke altid de billigste. Vores medarbejdere har været hos os i flere år, tilsammen har vi mange års erfaring i at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. 

Vi servicerer virksomheder i alle størrelser. I får en fast kontaktperson, og via Kundeportalen har vi hele tiden snor i opgaverne. Stabil og sikker IT er en forudsætning for udvikling af forretningen. Der er fremtid i at samarbejde med Ravn IT. 


Struktur og overblik

Ravn IT tilbyder løsninger lige fra køb af en enkelt pc til større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden lige fra behovsanalyse, projektledelse, over indkøb af al software og hardware og til færdig implementering og efterfølgende vedligehold.  Med Ravn IT som jeres IT outsourcing partner er jeres virksomheds merværdi samtidig tryghed, kvalitet samt hurtig, personlig og effektiv support. Vi har vores struktur, strategi og koncepter på plads, og I kan forvente et samarbejde baseret på tillid. Ravn ITs vision er at levere værdiskabende IT-løsninger af en høj kvalitet målrettet til den enkelte kundes behov.

Ravn IT har i dag kunder indenfor både klassisk IT, web og intranet/ekstranet samt Cloud Computing. Vi sætter os ind i jeres virksomheds behov, og vi forstår jeres forretning. Det er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger.  Med Ravn IT som jeres IT-partner kan I også forvente økonomiske besparelser, idet vi har fokus på at sammensætte løsninger, der vil give jer netop det.

Vores værdier

Godt Miljø

Godt miljø for os er arbejdsglæde, tryghed, fokusering og stolthed. Vi lægger vores sjæl i det vi gør, og det er vores erfaring, at en god atmosfære giver det bedste udgangspunkt for de bedste løsninger. 

Unik

Vi er konkurrencedygtige på både ydelser, pris og service. Vi differentierer os fra konkurrenterne, og vi skaber værdi for vores kunder. Ravn IT er en leverandør, der ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Motivation

Motivation er lyst og evne til forstå kundens forretning, løse opgaverne og skabe tillidsforhold. Motivation er brændstof til motoren; den der driver os frem mod de fineste løsninger. 

Struktur

Struktur er viljen til at være effektiv og turde tage beslutninger. Struktur er også overblik, effektivitet og professionalisme. Datadisciplin og arbejdsdeling kombineret med sparring er også struktur for Ravn IT.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ravn IT teamet

TR-team-2019
Torben Ravn
HR-team-2019
Henrik Ravn
LN-team-2019
Lasse Nielsen
JO-team-2019
Jonina Olesen
TO-team-2019
Thomas Olsen
UR-team-2017
Uffe Rygaard
DP-team-2019
Daniel Pedersen
JE-team-2019
Jakob Egeskjold
NK-team-2019
Niels Kølle
SC-team-2019
Samantha Da Campo
BB-team-2019
Brian Berggreen
TT-team-2017
Thomas Tønnesen
AL-team-2017
Anita Lielholm
Alex Lyman
Alex Lyman
DJ-team-2019
Daniel Jørgensen
ML-team-2019
Mikkel Rasmussen
DM-team-2021
Dennis Møller

hr-tr

Historien bag Ravn IT

Ravn IT beskæftiger i dag 17 medarbejdere på henholdsvis hovedkontoret i Slagelse og afdelingen i København. Firmaet ejes og drives af de to brødre, Henrik Ravn og Torben Ravn, i selv samme lokaler, som deres far oprindeligt brugte til maskinværksted.

Siden 2002 har Ravn IT leveret skræddersyede IT-løsninger til virksomheder med fokus på sikkerhed, værdiskabelse og effektiv support. Ravn IT er fire år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed og Soliditet har rated Ravn IT til en virksomhed med en særdeles sund økonomi.


Job hos Ravn IT

Dine kompetencer, evner og motivation er afgørende for os. Vi har høj faglighed og engagement, og vi forventer af dig, at du er parat til at dele din viden med vores kunder og os, dine kolleger. Vi vægter videndeling, udvikling og stabilitet meget højt.


Vores medarbejdere er trofaste og bliver hos os i mange år, men vi siger aldrig nej til nye kvikke hoveder. Vores succes skyldes vores medarbejdere. Vil du være en del af teamet? 

Ansøg her

Ansøg her

Udfyld venligst feltet på følgende måde: 01-01-1980
Upload ansøgning (Skal være PDF)

Upload CV (Skal være PDF)

Upload foto (Skal være JPG)

Ravn ITs persondatapolitik for rekruttering
Topbillede-job


I forbindelse med at du sender en jobansøgning til Ravn IT, er det vigtigt at gøre dig bekendt med Ravn ITs politik for behandling af dine personoplysninger. Dette gælder uanset, om du søger uopfordret eller på baggrund af et stillingsopslag. 


Ravn ITs behandling af personoplysninger  

De personoplysninger, du afgiver i forbindelse med fremsendelse af din jobansøgning eller på anden vis som led i et rekrutteringsforløb, bliver alene anvendt og opbevaret til brug for gennemførelse af en rekrutteringsproces, samt i forbindelse med en eventuel ansættelse. 


Ravn IT behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning.  


Kontaktinformationer 

Hvis du ansøger en stilling på baggrund af et stillingsopslag skal du følge den i opslaget anførte procedure for fremsendelse af ansøgning og du kan kontakte Torben Ravn på 70 400 300 for nærmere oplysninger omkring den konkrete stilling og Ravn ITs håndtering af personoplysninger.  


Søger du uopfordret, bedes du også sende din ansøgning via vores formular på www.ravnit.dk/jobhosravnit 


Videregivelse af personoplysninger til tredjepart 

I tilfælde af, at Ravn IT benytter eksterne virksomheder i forbindelse med rekrutteringsprocessen, herunder rekrutteringsfirmaer, udbydere af personlighedstests osv., vil dette fremgå af jobopslaget. 

Videregivelse af dine personoplysninger til eventuelle tredjeparter sker i henhold til skriftlige databehandleraftaler med de pågældende parter, som overholder de gældende regler. 
Ravn IT kontrollerer, at de anvendte databehandlere har tilstrækkelig IT-sikkerhed. 


Indhentning af referencer  

Da Ravn IT har en berettiget interesse i at finde de bedst egnede kandidater til et job hos Ravn IT, kan Ravn IT indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner eller andre relevante parter. Der indhentes ikke reference fra din nuværende arbejdsgiver uden dit samtykke.

  

Følsomme oplysninger 

Ravn IT indhenter ikke følsomme personoplysninger (herunder helbredsoplysninger) uden dit udtrykkelige samtykke. I forbindelse med din ansøgning opfordres du til at oplyse om eventuelle helbredsmæssige forhold, som har væsentlig betydning for dine muligheder for at udføre det job, du søger.  


I visse tilfælde vil det være relevant at indhente straffeattest på en potentiel kommende medarbejder. I sådanne tilfælde vil du blive bedt om at medbringe en straffeattest til samtalen. Straffeattesten kan du selv bestille med dit NemID på følgende adresse:  www.politi.dk/da/borgerservice/straffeattest/privat_straffeattest


I forbindelse med ansættelse til visse særligt betroede stillinger, f.eks. som regnskabsansvarlig, kan det være aktuelt at indhente oplysninger fra tredjepart om dine økonomiske forhold, f.eks. fra et kreditoplysningsbureau. Såfremt dette er relevant for den stilling, du søger, indhenter Ravn IT forinden dit samtykke hertil. 


Opbevaring af personoplysninger  

  1. Ravn IT opbevarer selv oplysninger om jobansøgere i en sikret database. Ravn IT overholder gældende krav til IT-sikkerhed.  
  2. Ravn IT opbevarer oplysninger om jobansøgere hos eksterne leverandører indenfor EU/EØS.  

Samarbejdet med leverandørerne er omfattet af skriftlige databehandleraftaler, som overholder de gældende regler. Ravn IT kontrollerer, at de anvendte databehandlere har tilstrækkelig IT-sikkerhed. 


Periode for opbevaring af personoplysninger  

Ravn IT opbevarer din ansøgning og andre oplysninger indtil Ravn IT har vurderet ansøgningen, og såfremt der er tale om et konkret stillingsopslag, indtil Ravn IT har gennemført og afsluttet rekrutteringsprocessen, dog maksimalt en periode på 6 måneder. Hvis du ansættes i Ravn IT, vil din ansøgning blive opbevaret i løbet af dit ansættelsesforhold.  


Rettigheder 

I forbindelse med Ravn ITs behandling af dine personoplysninger, har du følgende rettigheder: 

  • Ret til indsigt i hvilke personoplysninger Ravn IT behandler om dig. Ravn IT svarer inden rimelig tid, dog senest en måned efter din henvendelse 
  • Ret til at få berigtiget fejlagtige oplysninger 
  • Ret til at få slettet oplysninger, som ikke længere er relevante  
  • Ret til at gøre indsigelse mod uberettiget behandling 
  • Ret til at klage til Datatilsynet (Datatilsynet, Borgergade 28, 5., DK-1300 Copenhagen, www.datatilsynet.dk, E-mail: dt@datatilsynet.dk, Telefon: +45 3319 3200). 

Job hos Ravn IT

Dine kompetencer, evner og motivation er afgørende for os. Vi har høj faglighed og engagement, og vi forventer af dig, at du er parat til at dele din viden med vores kunder og os, dine kolleger. Vi vægter videndeling, udvikling og stabilitet meget højt.


Vores medarbejdere er trofaste og bliver hos os i mange år, men vi siger aldrig nej til nye kvikke hoveder. Vores succes skyldes vores medarbejdere. Vil du være en del af teamet? 

Ledige stillinger

{system.embed.page(2015)}

Ravn IT støtter


Ravn IT støtter Danske Hospitals Klovne
Ravn IT støtter KnækCancer
Ravn IT støtter Danmark planter træer

Danske Hospitals Klovne
Slagelse Motionsklub
Familier med kræftramte børn
Julemærkemarchen

Slagelse Sponsorsvøm
Team Rynkeby
Knæk Cancer

Endnu flere grunde til at vælge Ravn IT
microsoft-gold-partner
Ravn IT er Microsoft Gold Partner og er din garanti for stor erfaring, høj ekspertise og ikke mindst dedikeret fokus på Microsofts produktportefølje.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Enterprise Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Security Administrator
Ravn IT er Microsoft 365 Enterprise & Security Administrator, og din garanti for høj teknisk viden på Windows 10, Office samt Enterprise Security & Mobility.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Security Engineer
Ravn IT er Microsoft Azure Administrator & Security Engineer, og din garanti for høj teknisk viden på Microsoft Azure, herunder virtuelle maskiner, netværk, storage, backup, monitorering og sikkerhed.
Til toppen