Fjernsupport for kunder

Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent.


I forbindelse med vores teknikers forbindelse til din computer via fjernsupport, kan vores medarbejder få adgang til at se de persondata, som er åbne i forskellige programmer på din computer.

Vi beder dig derfor om straks at lukke alle programmer indeholdende persondata ned, såfremt det ikke er nødvendigt for vores udførsel af den aftalte support opgave, at de er åbne.

Vi gør opmærksom på, at alle Ravn ITs medarbejdere har underskrevet en tavshedserklæring om de personoplysninger, som medarbejderne ikke kan undgå at se, i forbindelse med ydelse af support.

Start fjernsupport


  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt halve time.
  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt kvarter, hvis du allerede har et fjernsupportabonnement til den PC, som Ravn IT skal tilgå, og hvis du har et klippekort.

Ravn IT - digital tryghed

IT er en tillidssag

Vores kunderelationer er baseret på, at vi kender vores kunder godt. Vi er heldigvis også vant til, at samarbejdet løber over mange år. Vi sætter os ind i jeres udfordringer, og fordi vi ved, hvad der rør sig i branchen, kan vi levere de IT-løsninger der fungerer for jer. Vi sikrer at dit IT er altid opdateret efter nyeste standarder og tilbyder IT-Support 24/7.

Vores kundeportal er et omdrejningspunkt i alt hvad vi gør, den sikrer gennemsigtighed og åbenhed i samarbejdsprocessen til gavn for både jer og os.

6 gode grunde til at vælge Ravn IT

Vi vælger de bedste løsninger

Vi har specialiseret os i at levere de bedste løsninger på markedet til prisen, og vi står klar til at supportere jer både før I køber, ved installation og ved drift.

Vi ved rigtig meget om IT

Vi sætter os godt ind i tingene, vi render ikke med en halv vind, men vi kan godt erkende fejl, det gør os endnu stærkere næste gang. Vores kernekompetence er IT-Support og vi tilbyder support 24X7.

Vi elsker det vi laver

For os er det en passion at arbejde med IT, og det smitter af på kunderne. Er vi glade er kunderne også glade.

Dedikerede medarbejdere er vores aktiv

Ravn ITs værdi er skabt af mennesker, vi tror på at den personlige kontakt har stor betydning for samarbejdet.

Kunderne er vilde med os

Vi skilter gerne med vores kunder, vi er stolte af kunderne og det vi udretter sammen, vi bliver en del af kulturen.

Rådgivning før og efter

Det behøver ikke koste noget at tage Ravn IT med på råd, vi eksisterer kun hvis vi er ærlige og reelle.

hr-tr-2

Vores styrke er vores erfaring

Ravn IT er en stabil og solid samarbejdspartner. Vi sætter en ære i at finde de bedste løsninger, og det er ikke altid de billigste. Vores medarbejdere har været hos os i flere år, tilsammen har vi mange års erfaring i at skabe tryghed og sikkerhed for vores kunder. 

Vi servicerer virksomheder i alle størrelser. I får en fast kontaktperson, og via Kundeportalen har vi hele tiden snor i opgaverne. Stabil og sikker IT er en forudsætning for udvikling af forretningen. Der er fremtid i at samarbejde med Ravn IT. 


Struktur og overblik

Ravn IT tilbyder løsninger lige fra køb af en enkelt pc til større IT-projekter, hvor vi tager os af hele værdikæden lige fra behovsanalyse, projektledelse, over indkøb af al software og hardware og til færdig implementering og efterfølgende vedligehold.  Med Ravn IT som jeres IT outsourcing partner er jeres virksomheds merværdi samtidig tryghed, kvalitet samt hurtig, personlig og effektiv support. Vi har vores struktur, strategi og koncepter på plads, og I kan forvente et samarbejde baseret på tillid. Ravn ITs vision er at levere værdiskabende IT-løsninger af en høj kvalitet målrettet til den enkelte kundes behov.

Ravn IT har i dag kunder indenfor både klassisk IT, web og intranet/ekstranet samt Cloud Computing. Vi sætter os ind i jeres virksomheds behov, og vi forstår jeres forretning. Det er et centralt udgangspunkt for alle vores løsninger.  Med Ravn IT som jeres IT-partner kan I også forvente økonomiske besparelser, idet vi har fokus på at sammensætte løsninger, der vil give jer netop det.

Vores værdier

Godt Miljø

Godt miljø for os er arbejdsglæde, tryghed, fokusering og stolthed. Vi lægger vores sjæl i det vi gør, og det er vores erfaring, at en god atmosfære giver det bedste udgangspunkt for de bedste løsninger. 

Unik

Vi er konkurrencedygtige på både ydelser, pris og service. Vi differentierer os fra konkurrenterne, og vi skaber værdi for vores kunder. Ravn IT er en leverandør, der ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Motivation

Motivation er lyst og evne til forstå kundens forretning, løse opgaverne og skabe tillidsforhold. Motivation er brændstof til motoren; den der driver os frem mod de fineste løsninger. 

Struktur

Struktur er viljen til at være effektiv og turde tage beslutninger. Struktur er også overblik, effektivitet og professionalisme. Datadisciplin og arbejdsdeling kombineret med sparring er også struktur for Ravn IT.

D-maerket-logo-inkl.-byline
D-mærket: Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi
til os og for dig som kunde og skaber et stærkere digitalt Danmark.
  • Et stærkere digitalt Danmark
  • Skaber værdi for os som virksomhed
  • Skaber digital tillid hos dig som kunde

Hvem står bag?
Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.

Læs mere om Ravn IT og D-mærket her
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ravn IT teamet

Torben Ravn Direktør
Torben Ravn
Henrik Ravn Intranet specialist
Henrik Ravn
Lasse Nielsen IT konsulent
Lasse Nielsen
Jonina Olesen Webkonsulent
Jonina Olesen
Thomas Olsen IT konsulent
Thomas Olsen
Daniel Pedersen IT Konsulent
Daniel Pedersen
Niels Kølle IT specialist
Niels Kølle
Brian Berggren Webudvikler
Brian Berggreen
Thomas Tønnesen IT konsulent
Thomas Tønnesen
Anita Lielholm Økonomiansvarlig
Anita Lielholm
Alex Lyman IT Konsulent
Alex Lyman
Daniel Jørgensen IT support
Daniel Jørgensen
Mikkel Rasmussen Webkonsulent
Mikkel Rasmussen
Dennis Møller IT konsulent
Dennis Møller
Dennis Graversen IT konsulent
Dennis Graversen
Jacob Nielsen Webkonsulent
Jacob Nielsen
291781458_582485036769234_2252557994646231903_n
Lilje Grathwohl Ravn
Billede-paa-vej-team-2019
Freja Ravn
Victor Eriksen IT-konsulent
Victor Eriksen
Billede-paa-vej-team-2019
Casper Røgilds
Billede-paa-vej-team-2019
Gustav Ravn
Billede-paa-vej-team-2019
Mynte Grathwohl Ravn

hr-tr

Historien bag Ravn IT

Ravn IT beskæftiger i dag 20 medarbejdere på henholdsvis hovedkontoret i Slagelse og afdelingen i København. Firmaet ejes og drives af de to brødre, Henrik Ravn og Torben Ravn, i selv samme lokaler, som deres far oprindeligt brugte til maskinværksted.

Siden 2002 har Ravn IT leveret skræddersyede IT-løsninger til virksomheder med fokus på sikkerhed, værdiskabelse og effektiv support. Ravn IT er fire år i træk blevet kåret som Gazelle-virksomhed og Soliditet har rated Ravn IT til en virksomhed med en særdeles sund økonomi.


Ravn IT støtter


Ravn IT støtter KnækCancer
Ravn IT støtter Danmark planter træer
Familier med kræftramte børn støttebanner

Danske Hospitals Klovne
Familier med kræftramte børn
Knæk Cancer
Danmark Planter Træer

Security Awareness | IT-sikkerhed

Træning til dine medarbejdere, så de bliver bedre rustet til at spotte kritiske IT-trusler.

Læs mere og kontakt os | Vi hjælper dig i gang
Endnu flere grunde til at vælge Ravn IT
ModernWork_2
Ravn IT er Microsoft Solutions Partner og er din garanti for stor erfaring, høj ekspertise og ikke mindst dedikeret fokus på Microsofts produktportefølje.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Enterprise Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Security Administrator
Ravn IT er Microsoft 365 Enterprise & Security Administrator, og din garanti for høj teknisk viden på Windows 10, Office samt Enterprise Security & Mobility.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Security Engineer
Ravn IT er Microsoft Azure Administrator & Security Engineer, og din garanti for høj teknisk viden på Microsoft Azure, herunder virtuelle maskiner, netværk, storage, backup, monitorering og sikkerhed.

Til toppen