Fjernsupport for kunder

Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent.


I forbindelse med vores teknikers forbindelse til din computer via fjernsupport, kan vores medarbejder få adgang til at se de persondata, som er åbne i forskellige programmer på din computer.

Vi beder dig derfor om straks at lukke alle programmer indeholdende persondata ned, såfremt det ikke er nødvendigt for vores udførsel af den aftalte support opgave, at de er åbne.

Vi gør opmærksom på, at alle Ravn ITs medarbejdere har underskrevet en tavshedserklæring om de personoplysninger, som medarbejderne ikke kan undgå at se, i forbindelse med ydelse af support.

Start fjernsupport


  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt halve time.
  • Fjernsupport faktureres pr. påbegyndt kvarter, hvis du allerede har et fjernsupportabonnement til den PC, som Ravn IT skal tilgå, og hvis du har et klippekort.

Kundeemner Relaterede:
Billede:
Er SentinelOne noget for din virksomhed?
Virksomhed:

Er SentinelOne noget for din virksomhed?

Citat (forside og områder):

SentinelOne stiller ingen minimums- eller maksimumskrav. Næste generations cybersikkerhed er for alle. Og vi sørger for, den også er for jer

Kontakperson og stilling (den som udtaler sig):
Billede:
Enestående sikkerhedsløsning
Virksomhed:

Enestående sikkerhedsløsning

Citat (forside og områder):
SentinelOne er den første og hidtil eneste sikkerhedsløsning, der er uafhængigt certificeret som en fuldgyldig antivirus-erstatning for Windows, OS X og Linux
Kontakperson og stilling (den som udtaler sig):
Billede:
Proaktiv beskyttelse
Virksomhed:

Proaktiv beskyttelse

Citat (forside og områder):
SentinelOne blokerer og afhjælper selv avancerede angreb allerede inden, de bliver eksekveret. Altid vågen dataanalyse på tværs af alle platforme
Kontakperson og stilling (den som udtaler sig):
Service ikon:
Service navn:

SentinelOne

Service tekst:

Hvor afhængige er I af jeres IT og data? 

Introtekst på detaljevisning:

I dag er cyberangreb blevet en af de største trusler mod en virksomheds drift og aktiver. Angrebene udvikler sig stadig hurtigere og mere avanceret. Og de skelner ikke mellem store og små virksomheder. 

Det er den trussel, SentinelOne er designet til at beskytte jer imod. I får kunstig intelligens på evigt udkig efter det uventede. I får en selvkørende løsning, der afviser trusler i realtid. Og I får én samlet platform, der beskytter alle enheder, brugere og data - også i skyen.

SentinelOne gør cybersikkerhed enkel for alle, uanset størrelse.

Kontakt os og hør, hvor nemt det er.


Features

Features:
Visning:

Hurtigere

SentinelOne spotter alle trusler, både kendte og ukendte. Og afviser dem i realtid.
Overskrift:
Hurtigere
Visning:

Klogere

SentinelOne er den første og eneste selvkørende sikkerhedsløsning baseret på kunstig intelligens.
Overskrift:
Klogere
Visning:

Enklere

I får én platform, der forener EPP med EDR. Og et cockpit, hvor I straks kan se, hvad der rent faktisk foregår.
Overskrift:
Enklere

Afsnit 1 - Billede
Kom foran truslerne nu
Afsnit 1 - Overskrift:

Kom foran truslerne nu

Afsnit 1 - Tekst omkring området:

Med SentinelOne får I sat en helt ny standard for cybersikkerhed. Sikkerhedsløsningen er ganske enkelt designet til at være et skridt foran de trusler, der måtte komme:

  • Proaktiv beskyttelse. SentinelOne blokerer og afhjælper selv avancerede angreb allerede inden, de bliver eksekveret. Beskyttelsen gælder både det fysiske netværk og skyen i kraft af en altid vågen dataanalyse på tværs af alle platforme.
  • AI-baseret detektion med intelligente modsvar. Alle klienter får en let agent, der selvstændigt kan opdage og forhindre trusler ved at analysere en potentiel trussels adfærd. Er der fare på færde, kan den gendanne til sikker tilstand. Detektionen kører 24/7 uden at belaste performance, og uanset hvor klienterne er placeret.
  • Uovertruffen grafisk visning af angreb og trusler. Med Storyline får jeres analytikere overblik og en kontekst for at rent faktisk at forstå, hvad der foregår. Uden først at skulle tygge sig igennem analysedata i rå mængder.

SentinelOne er vågen, intelligent og aktiv døgnet rundt. Det giver jer en rolig nattesøvn.


Afsnit 2 - Overskrift:

Enkelhed giver overskud

Afsnit 2 - Tekst:

Er I ved at være trætte af, at en ny sikkerhedsløsning altid eskalerer kompleksiteten, så overblikket fortaber sig? Så er SentinelOne det svar, I har ventet på.

  • Her får I samlet Prevention, Detection, Response & Hunt ét sted.
  • I bliver fuldt beskyttet mod både malware, exploits og insiderangreb.
  • SentinelOne er den første og hidtil eneste sikkerhedsløsning, der er uafhængigt certificeret som en fuldgyldig antivirus-erstatning for Windows, OS X og Linux.

Alt samlet på én platform, der løser problemerne hurtigere, end I selv kan nå at analysere dem.

I stedet for at blive lagt ned af data i rå mængder får i rå maskinkraft, der kan træffe intelligente beslutninger i realtid. Det er noget, der aflaster jeres sikkerhedsteam og giver overskud til andre opgaver.

Skriv til os og få svar i dag

Afsnit 2 - Billede
Enkelhed giver overskud

Afsnit 3 - Billede
SentinelOne - cybersikkerhedens number one
Afsnit 3 - Overskrift:

SentinelOne - cybersikkerhedens number one

Afsnit 3 - Tekst:

100 %. Det har hidtil været den uopnåelige score i MITRE Engenuity ATT&CKs årlige evaluering. Ikke desto mindre var det SentinelOne's resultat i 2022, og den eminente evaluering står ikke alene. IT-branchens førende analysevirksomheder som Gartner, PCI og NSS Labs bakker op med både priser og top ratings.

Den suveræne status afspejler sig også i de virksomheder, myndigheder og organisationer, der vælger SentinelOne - verden over og på tværs af brancher.

Så kan det virkelig passe, at SentinelOne henvender sig til alle - fra små og mellemstore virksomheder til internationale koncerner?

Svaret er ja. SentinelOne stiller ingen minimums- eller maksimumskrav. Næste generations cybersikkerhed er for alle. Og vi sørger for, den også er for jer.

Læs mere om sikkerhed her: Sikkerhed & Netværk


Afsnit 4 - Overskrift:

Er SentinelOne også noget for jer?

Afsnit 4 - Text:

Det enkle svar er ja.

Cybertruslerne skelner ikke mellem store og små, og det er den verden, SentinelOne er skabt til. Intuitivt i sin tilgang, enkelt at komme i gang med og uden minimumskrav. SentinelOne giver den mest avancerede beskyttelse til alle, lige fra enkeltmandsvirksomheden til de største globale entreprisevirksomheder.

Se, hvorfor Norwegian valgte at beskytte deres data og netværk med SentinelOne. Og tænk, hvor enkel sikkerheden kan blive, også for jer.


Afsnit 4 - Billede

Pris på SentinelOne
Pris pr. licens
32,00 kr.md.
Afsnit 5 - Billede
Afsnit 5 - Overskrift:
Afsnit 5 - Tekst:

(i layout pga speciel formatering)

PrisSentinelOne

  • Pris pr. licens
  • 36,00kr. / md.

Afsnit 6 - Overskrift:

Kom i gang nu. Det er også enkelt

Afsnit 6 - Tekst:

SentinelOne er heldigvis ikke endnu et stort, komplekst IT-projekt. Lige som selve løsningen er den tekniske implementering både enkel og hurtig.

Bare grib fat i os - så tager vi gerne et møde helt uforpligtende. Her kan I få svar på alle jeres spørgsmål om alt fra strategi til teknik, pris og praktisk levering.

Kontakt os gerne via formularen her på siden og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Alle felter skal udfyldes.
Afsnit 6 - Billede:

Afanit 7 - Billede:
Afsnit 7 - Overskrift:
Afsnit 7 - Tekst:

Security Awareness | IT-sikkerhed

Træning til dine medarbejdere, så de bliver bedre rustet til at spotte kritiske IT-trusler.

Læs mere og kontakt os | Vi hjælper dig i gang
Endnu flere grunde til at vælge Ravn IT
ModernWork_2
Ravn IT er Microsoft Solutions Partner og er din garanti for stor erfaring, høj ekspertise og ikke mindst dedikeret fokus på Microsofts produktportefølje.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Enterprise Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Security Administrator
Ravn IT er Microsoft 365 Enterprise & Security Administrator, og din garanti for høj teknisk viden på Windows 10, Office samt Enterprise Security & Mobility.
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Administrator
Ravn IT er certificeret Microsoft 365 Azure Security Engineer
Ravn IT er Microsoft Azure Administrator & Security Engineer, og din garanti for høj teknisk viden på Microsoft Azure, herunder virtuelle maskiner, netværk, storage, backup, monitorering og sikkerhed.

Til toppen