Ring 70 400 300 eller kontakt din personlige konsulent.
I forbindelse med vores teknikers forbindelse til din computer via fjernsupport, kan vores medarbejder få adgang til at se de persondata, som er åbne i forskellige programmer på din computer.
Vi beder dig derfor om straks at lukke alle programmer indeholdende persondata ned, såfremt det ikke er nødvendigt for vores udførsel af den aftalte support opgave, at de er åbne.
Vi gør opmærksom på, at alle Ravn ITs medarbejdere har underskrevet en tavshedserklæring om de personoplysninger, som medarbejderne ikke kan undgå at se, i forbindelse med ydelse af support.
D-mærket er en enkel og tillidsfuld guide, der gør det nemt for virksomhederne at håndtere data sikkert og ansvarligt og derefter skilte med det.
Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.
Digital ansvarlighed - Skaber digital tryghed.
D-mærket tydeliggør hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til os, tryghed for vores kunder og skaber et stærkere digitalt Danmark.
D-mærket er Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.
Det er afgørende, at vores kunder har tillid til de digitale tjenester, vi bruger hver dag. I dag kan det være vanskeligt at vide, om en virksomhed har god it-sikkerhed og håndterer vores data på en ansvarlig og etisk måde eller ej. Det vil D-mærket ændre på.
D-mærket er relevant for alle typer af virksomheder. Det guider virksomhederne til nemmere at få overblik over, hvad de skal leve op til inden for datasikkerhed, databeskyttelse og dataetik.
D-mærket sætter barren højere end det, lovgivningen og GDPR (persondataforordningen) kræver, når det gælder behandlingen af dine data.
På den måde bliver D-mærket et pejlemærke i forhold til ekstra sikkerhed og en dataetisk tilgang, hvor vi som virksomhed lægger os i selen for at ville noget mere end bare lovens bogstav.
For at opnå D-mærket skal vi opfylde en række kriterier, der omhandler krav indenfor både it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Kriterierne dækker over områderne it-sikkerhed, databeskyttelse og dataetik:
Industriens Fond står bag D-mærket i samarbejde med Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.
For at sikre virksomhedsforankring består styregruppen, udover Dansk Industri, Dansk Erhverv, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk, af udpegede virksomhedsrepræsentanter samt observatører fra Industriens Fond og Erhvervsstyrelsen.
I D-mærkets advisory board sidder over 20 medlemmer, der har kompetencer indenfor it-sikkerhed, jura, privatlivsbeskyttelse, virksomhedshensyn, forretningsmodeller og overvågningskapitalisme, gennemsigtighed og kunstig intelligens.
NIS2 er et nyt EU-direktiv, der har til formål at styrke cybersikkerheden i Europa ved at stille krav til virksomheder og organisationer, der arbejder inden for kritiske sektorer eller leverer digitale tjenester.
NIS2 træder i kraft i 2024, og det kan have konsekvenser for mange danske virksomheder, der skal sikre, at de lever op til de nye krav.
D-mærket er en dansk standard for cybersikkerhed, der er udviklet af IT-Branchen, Dansk Industri og Dansk Erhverv i samarbejde med myndigheder og eksperter. D-mærket er baseret på internationale best practices og er tilpasset danske forhold.
D-mærket har til formål at hjælpe virksomheder med at øge deres modstandskraft mod cyberangreb og skabe tillid hos kunder og samarbejdspartnere.
Hvis du vil vide mere om NIS2 og D-mærket, kan du læse mere på følgende sider: